tuin aanleg ontwerp onderhoude tuinservice Harlingen

Wanneer u een goed tuinontwerp in handen hebt, moet dit natuurlijk gerealiseerd  worden. Voor het aanleggen van uw tuin hebben wij vakkundige hoveniers in dienst die hun vak verstaan. 

Op het gebied van tuinaanleg is er veel mogelijk. Wij kunnen de tuin volledig voor u aanleggen maar ook in fases als dit beter uitkomt.

Vanaf de aanvang van de grond –en/of afbraakwerken wordt alles door ons gecoördineerd en opgevolgd. Om die reden kunnen we dan ook de uitvoeringstermijn sterk beperken.

De aanleg van uw tuin wordt op uw wensen afgestemd. Wij adviseren u om duurzame, hoogwaardige materialen te gebruiken in de tuin om de levensduur van uw tuin te verhogen. Ons motto: Less is more vertaald zich hierin.

 

Naast het inplanten, kunnen alle voorkomende  aanlegwerkzaamheden door ons worden uitgevoerd zoals grondwerk, aanleg (sier) bestrating, aanleg van vijvers en b.v. het plaatsen van pergola’s, tuinhuizen en loungeruimtes/overkappingen.

Kwaliteitsgarantie: 

Op al onze verwerkte beplanting geldt een jaar inboetgarantie. Mocht er gedurende het eerste groeiseizoen enkele beplanting niet in orde zijn, dan kunt u contact met ons opnemen. Na het eerste groeiseizoen vervalt deze garantie automatisch.

 

Sinds enkele jaren is ook de aanleg van bijgebouwen een steeds belangrijker deel van ons werkvolume gaan bepalen. U moet dan denken aan b.v. een tuinhuis, een (terras) overkapping of buitenkeuken. Maar ook voor het aanbrengen van verlichting en beregening bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinaanleg door tuinservice Hilarides Harlingen Franeker Leeuwarden Kimswerd Arum Witmarsum Makkum Bolsward Sneek Friesland Tuinaanleg door tuinservice Hilarides Harlingen Franeker Leeuwarden Kimswerd Arum Witmarsum Makkum Bolsward Sneek Friesland Tuinaanleg door tuinservice Hilarides Harlingen Franeker Leeuwarden Kimswerd Arum Witmarsum Makkum Bolsward Sneek Friesland Tuinaanleg door tuinservice Hilarides Harlingen Franeker Leeuwarden Kimswerd Arum Witmarsum Makkum Bolsward Sneek Friesland