tuin aanleg ontwerp onderhoude tuinservice Harlingen

Een mooie en geslaagde tuin vind zijn oorsprong tussen de opdrachtgever en ontwerper. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen met u , indien u dit wenst, vooraf een ontwerp op te stellen.

Overweegt u om een tuinontwerp te laten maken, dan komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs. Samen met u bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn van een ontwerp voor uw tuin, met of zonder een beplantingsplan.

Inventarisatie van uw wensen: Wanneer het tuinontwerp klaar is, komen wij bij u langs om deze samen met u door te spreken. Bent u helemaal tevreden over het ontwerp, dan kunnen we een beplantingsplan maken en vervolgens een offerte. 

Met onze eigen invalshoek ontwerpen we tuinen die aangepast zijn aan de stijl van de woning. Het resultaat is een mooie tuin waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Het ontwerp wordt in de eerste plaats functioneel, maar met veel oog voor details. We geven veel aandacht aan het gebruik van de juiste materialen en zorgen voor een goede harmonie tussen ontwerp en beplanting, dit alles uiteraard in nauw overleg met u zodat we samen tot de ideale tuin komen.

Elk ontwerp is uniek!

Onze opdrachten zijn zeer verschillend. Zowel kleine stadstuintjes, middelgrote als grote tuinen in veelal moderne stijl. Onze tuinen ademen eenvoud, brengen ruimte, nodigen uit, sluiten aan en geven rust.

De tuin als verlengstuk van uw woning.

Tuinontwerp Tuinservice Hilarides te Arum Friesland Harlingen Franeker Leeuwarden Kimswerd Arum Witmarsum Makkum Bolsward Sneek Tuinontwerp Tuinservice Hilarides te Arum Friesland Harlingen Franeker Leeuwarden Kimswerd Arum Witmarsum Makkum Bolsward Sneek Tuinontwerp Tuinservice Hilarides te Arum Friesland Harlingen Franeker Leeuwarden Kimswerd Arum Witmarsum Makkum Bolsward Sneek Tuinontwerp Tuinservice Hilarides te Arum Friesland Harlingen Franeker Leeuwarden Kimswerd Arum Witmarsum Makkum Bolsward Sneek tuinontwerp harlingen franeker leeuwarden kimswerd arum witmarsum makkum bolsward sneek friesland