Hilarides

Dit hoveniersbedrijf is in 1994 opgericht door Herman Hilarides. Geboren 25 september 1971 te Arum en naast het ouderlijk huis het hoveniersbedrijf opgestart. Het begin van Tuinservice Hilarides kenmerkt zich letterlijk door vooral de rozengeur. Na een agrarische opleiding te hebben gedaan, is er altijd liefde voor het buitenleven geweest en daarom stortte Herman zich zo’ n 25 jaar geleden in de rozen en begon met frisse moed als rozenkweker.

Vakbekwame en gedreven medewerkers

Het was echter niet allemaal rozengeur en Herman legde zich daarom toe op het hoveniersvak. In eerste instantie alleen. Het bleek een goede keus, want in de jaren die volgen ontstond er een bloeiend hoveniersbedrijf. Nu telt het bedrijf dan ook meerdere vakbekwame en gedreven medewerkers. Een aantal werken reeds meerdere jaren bij ons, dit geeft een goed gevoel van continuiteit en zekerheid. De ervaring is bij ons een belangrijk pluspunt.

Vakmanschap gecombineerd met hard werken en een aanstekelijk enthousiasme heeft Tuinservice Hilarides gebracht tot een gezond bedrijf.

Wij zijn werkzaam voor bedrijven en particulieren en zijn gespecialiseerd in het totaalpakket. Dus van ontwerp tot aanleg en onderhoud.